Ayrıntılı bilgi almak için:
Bu ekranda sitenizdeki tüm kullanıcılar listelenir. Her kullanıcı site yöneticisi tarafından atanmış beş rolden birinde olabilir: Site yöneticisi, editör, yazar, içerik sağlayıcı ya da abone. Yönetici rolünde olmayan kullanıcılar, giriş yaptıklarında Başlangıç ekranında rollerine göre çok daha az seçenek ile karşılaşırlar.
Sitenize yeni bir kullanıcı eklemek için ekranın üst kısmındaki Kullanıcı ekle düğmesine veya Kullanıcılar menüsü bölümündeki Kullanıcı ekle üzerine tıklayın.
Bu ekranın görüntüsünü birkaç değişik yolla özelleştirebilirsiniz:
- Ekran ayarları sekmesinden gereksinimlerinize göre sütunları görüntüleyip gizleyebilir ve bir sayfada kaç kullanıcı görüntüleneceğini seçebilirsiniz.
- Kullanıcı listesinin üstünde yer alan bağlantılar ile kullanıcıları şu rollere göre süzebilirsiniz: Tümü, Yönetici, Editör, Yazar, Katılımcı ya da Abone. Varsayılan görünümde Tümü görüntülenir. Kullanılmayan kullanıcı rolleri listelenmez.
- Yazı sütununun altında yer alan sayıya tıklayarak bir kullanıcının yazdığı tüm yazılara ulaşabilirsiniz.
Fareyle kullanıcı listesindeki bir kullanıcının üzerine geldiğinizde, kullanıcıları yönetebileceğiniz işlem bağlantılarını görebilirsiniz. Şu işlemleri yapabilirsiniz:
- Düzenle sizi bu kullanıcının düzenlenebilir profil ekranına götürür. Bu ekrana kullanıcının kullanıcı adına tıklayarak da ulaşabilirsiniz.
- Sil sizi onay vermenizi bekleyen kullanıcı silme ekranına götürür. Burada kullanıcıları ve içeriklerini kalıcı olarak silebilirsiniz. Ayrıca toplu işlemleri kullanarak da bir seferde birkaç kullanıcıyı silebilirsiniz.
- Görüntüle sizi kullanıcı tarafından yayınlanmış tüm yazıların bulunduğu herkese açık yazar arşivine yönlendirir.
- Parola sıfırlama gönder, kullanıcıya yeni bir parola belirlemesini sağlayacak bir e-posta gönderir.